19-jarige beroofd van portemonnee en fiets in Muziekwijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 19 okt 2015 om 11:45 uur - Laatste update: 19 okt 2015 om 11:45 uur

19-jarige beroofd van portemonnee en fiets in Muziekwijk

Geschreven door (volgen?)

Een 19-jarige man is zondagavond beroofd van zijn portemonnee en fiets op het Tsjaikowskypad.

Rond 23.00 uur werd de man op het fietspad tegengehouden door een andere man. Al snel kwamen er meer personen om het slachtoffer heen staan, waarna hij vervolgens door één van personen werd geslagen en zijn portemonnee en fiets moest afgeven.

De groep is vervolgens weggelopen in de richting van het centrum. Het slachtoffer heeft met de telefoon van een voorbijganger de politie kunnen bellen.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. De man die de weg blokkeerde is tussen de 18 en 20 jaar oud, had een donkere huidskleur en is rond de 1.80m lang. Hij droeg een donkerblauwe jas en spijkerbroek.

De persoon die de man sloeg had ook een donkere huidskleur en is ongeveer 17 jaar oud. Hij had een slank postuur en droeg donkere kleding. De groep bestond uit circa 5 personen.

De fiets die van het slachtoffer is afgenomen is van het merk Praxis, kleur zwart met een geel hangslot om het zadel. De fiets heeft geen achterspatbord.

Een ieder die meer informatie heeft wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112

reacties op 19-jarige beroofd van portemonnee en fiets in Muziekwijk

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.