Woningoverval in Filmwijk, 72-jarige vrouw raakt gewond - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 28 aug 2016 om 07:37 uur - Laatste update: 28 aug 2016 om 12:17 uur

Woningoverval in Filmwijk, 72-jarige vrouw raakt gewond

Geschreven door (volgen?)

Zondagochtend hebben twee mannen een woningoverval gepleegd op een woning aan het Walt Disneyplantsoen in de Filmwijk. Hierbij is een 72-jarige vrouw gewond geraakt.

Rond 04.50 uur kreeg de politie een melding over de woningoverval. Uit het eerste onderzoek bleek dat het slachtoffer in de woning werd geconfronteerd met twee overvallers. Op zoek naar buit werd de vrouw bedreigd en mishandeld.

Kort daarna vluchtten de twee erdachten in de richting van de Bunuellaan. De politie heeft nog tevergeefs gezocht in de omgeving. Het slachtoffer is met haar verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek

Van de twee verdachten is alleen bekend dat het om mannen ging. De forensische opsporing en de recherche doen onderzoek naar de woningoverval en roept getuigen op om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.