Vrouw van telefoon beroofd in Danswijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 15 sep 2016 om 20:13 uur - Laatste update: 15 sep 2016 om 20:13 uur

Vrouw van telefoon beroofd in Danswijk

Geschreven door (volgen?)

Woensdag werd een vrouw beroofd in de omgeving van de Darja Collinstraat, de politie zoekt naar getuigen.

Rond 14.45 uur liep de vrouw vanaf de bushalte Danswijk in de richting van de Darja Collinstraat waar zij werd aangesproken door een man die vervolgens haar telefoon uit haar hand griste. Vervolgens is de man er rennend vandoor gegaan in de richting van de Darja Collinstraat.

De vrouw heeft daarna vervolgens de politie gebeld waarna agenten nog tevergeefs naar de man hebben gezocht.

Signalement

De verdachte is een man van rond de 22 – 24 jaar oud en heeft een donkerbruine huidskleur. Hij is ongeveer 1.80 á 1.90 meter lang en heeft een normaal postuur. De man droeg een zwarte muts waar dreadlocks in passen, een wit t-shirt, een donkerkleurige spijkerbroek en een had witte oordopjes in zijn oren.

Getuigenoproep

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen en/of mensen die meer weten over de straatroof om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.