[Video] Politie grijpt hard in bij melding over horrorclown - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 14 okt 2016 om 14:33 uur - Laatste update: 14 okt 2016 om 14:33 uur

[Video] Politie grijpt hard in bij melding over horrorclown

Geschreven door (volgen?)

Foto: YouTube/Jan Willem

De politie grijpt hard in wanneer zij een melding krijgen over een horrorclown. Zo blijkt uit een video die onlangs op YouTube is geplaatst.

In de video laat agent Jan Willem zien dat de politie ook bij een horrorclown een wapen zal trekken. Naast hem staan twee vloggers uit Almere, die ook zogenoemde pranks opnemen en op YouTube plaatsen waar clowns in voorkomen.

De vlogs van de twee Almeerders zijn echter allemaal gespeeld.

Horrorclowns

Al langere tijd is Almere in de ban van horrorclowns. In de Stripheldenbuurt dook een horrorclown op die met een mes achter kinderen aan zat. Al snel volgde er na-apers waardoor er in Tussen de Vaarten een hoop jongeren zich verzamelden nadat een Instagram-account opriep om daar naar toe te gaan voor een horrorclown.

Bij de bijeenkomst in Tussen de Vaarten werden vervolgens stenen naar de politie gegooid en sneuvelde een ruit van een bushokje.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.