17-jarige jongen mishandeld en beroofd in Parkwijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 20 okt 2016 om 11:53 uur - Laatste update: 20 okt 2016 om 11:53 uur

17-jarige jongen mishandeld en beroofd in Parkwijk

Geschreven door (volgen?)

In de nacht van woensdag op donderdag werd een 17-jarige jongen op de Appelbrug beroofd en mishandeld. De politie zoekt getuigen.

Rond 02.15 uur fietste het slachtoffer op het Appelpad in de richting van Tussen de Vaarten, waar hij op de Appelbrug twee personen zag lopen. Toen hij hen passeerde, kreeg hij een harde klap met een voorwerp tegen zijn hoofd. Hierop viel het slachtoffer en kreeg vervolgens nog een aantal trappen en klappen.

De twee verdachten beroofden de jonge Almeerder van een aantal goederen en gingen er vervolgens vandoor in de richting van de Filmwijk.

Signalement

Het gaat om twee verdachten tussen de 17 en 19 jaar oud. Beide verdachten hebben een donkere huidskleur en zijn rond de 1.75 meter lang. Eén van hen droeg een donkere korte jas met daaronder een trui met capuchon.

Getuigenoproep

De politie is gezien naar mensen die iets hebben gezien van de beroving of de verdachten hebben zien lopen in de omgeving van het Appelpad. Ook wanneer men meer informatie heeft dat het onderzoek kan helpen wordt men verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.