Openbaar Ministerie looft 10.000 euro uit voor gouden tip liquidatie Literatuurwijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 24 okt 2016 om 11:28 uur - Laatste update: 24 okt 2016 om 11:28 uur

Openbaar Ministerie looft 10.000 euro uit voor gouden tip liquidatie Literatuurwijk

Geschreven door (volgen?)

Het Openbaar Ministerie heeft 10.000 euro uitgeloofd voor diegene die de gouden tip heeft in de liquidatiezaak aan de Hendrik Marsmanstraat.

Vorig jaar december werd daar de 56-jarige Ali Motamed neergeschoten, later overleed hij aan zijn verwondingen.

Neerschoten

In de ochtend van 15 december 2015 werd et slachtoffer iets voor 07.00 uur neergeschoten. Vlak voor zijn bedrijfsbus bleek hij zijn te beschoten door een onbekende man, waarna hij zwaargewond naar het ziekenhuis was overgebracht en later overleed.

Kort daarna kwam er een melding binnen van een brandende auto op de Wodanstraat in Almere Poort, wat later de vluchtauto van de twee verdachten bleek te zijn.

Signalement

De twee mannen hadden het volgende signalement:

  • Verdachte één is een man van ongeveer 1.80 meter lang, heeft een breed postuur en is tussen de 20 á 25 jaar oud. Hij had een getint uiterlijk (mogelijk Antilliaans/Surinaams). Verder was hij in het zwart gekleed en droeg een donkere muts op zijn hoofd.
  • Verdachte twee is een man van ongeveer 1.70 meter lang, heeft een tenger postuur en is tussen de 20 á 25 jaar oud. Hij had een getint uiterlijk (mogelijk Noord-Afrikaans). Verder was hij in het zwart gekleed en had kort zwart haar.

De vluchtauto die werd gebruikt was een blauwe BMW M5.

Opsporing Verzocht

De politie zoekt nog steeds naar twee verdachten en besteed daarom komende dinsdagavond aandacht aan de zaak in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Opsporing Verzocht is dinsdagavond om 20.30 uur te zien op NPO1.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.