Opnieuw aandacht voor liquidatiezaak in Opsporing Verzocht - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 01 nov 2016 om 14:05 uur - Laatste update: 01 nov 2016 om 14:05 uur

Opnieuw aandacht voor liquidatiezaak in Opsporing Verzocht

Geschreven door (volgen?)

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond opnieuw aandacht aan de liquidatiezaak in Almere Poort, die vorig jaar december plaatsvond.

Bij de liquidatie werd Ali Motamed om het leven gebracht.

Onderzoek

In het onderzoek worden nu bijnamen genoemd van de mogelijke verdachten. De bijnamen ‘Twins/Twinoe’ worden genoemd en in verband gebracht met de moord.

Het onderzoeksteam is benieuwd of er mensen zijn die de bijnamen herkennen in combinatie met de signalementen van de daders:

  • Dader één is ongeveer 1.80 meter lang, heeft een breed en stevig postuur en is tussen de 20 á 25 jaar oud. Hij heeft een getint uiterlijk en is mogelijk van Antiliaanse/Surinaamse afkomst. Ook was de man in het zwart gekleed en droeg een zwarte muts.
  • Dader twee is ongeveer 1.80 meter lang, heeft een tenger postuur en is tussen de 20 á 25 jaar oud. Hij heeft een getint uiterlijk, mogelijk Noord-Afrikaans. Ook was de man in het zwart gekleed en had zwart kort haar

Siegvried of Siegfried

Ook is er bij de politie informatie binnengekomen over de bijnaam ‘Siegvried’ of ‘Siegfried’. Deze persoon zou mogelijk ook betrokkenheid hebben gehad bij de moord op Ali Motamed. Het onderzoeksteam wil ook graag weten of er mensen zijn die meer kunnen vertellen over deze namen.

Opsporing Verzocht is dinsdagavond om 20.30 uur te zien op NPO1.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.