Opnieuw fouten onteigeningsprocedure camping Waterhout, plan voor verhuizing naar Haven - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 06 nov 2016 om 10:11 uur - Laatste update: 06 nov 2016 om 10:11 uur

Opnieuw fouten onteigeningsprocedure camping Waterhout, plan voor verhuizing naar Haven

Geschreven door (volgen?)

Foto: Camping Waterhout

De gemeente Almere heeft voor de tweede keer fouten gemaakt in de onteigeningsprocedure voor camping Waterhout waardoor de procedure wederom opnieuw moet worden uitgevoerd.

De camping moet plaats maken voor de verbreding van de A6.

Fouten

Dit keer is er een verkeerd aantal vierkante meters genoteerd waar het om zou gaan en zijn de verkeerde rechtspersonen aangeschreven. Naast dat de VOF van de camping was aangeschreven, hadden ook nog drie personen aangeschreven moeten worden.

Bij de eerste procedure werd de fout gemaakt dat de gemeente een verkeerd kavelnummer had ingevoerd.

Almere Haven

Wethouder Herrema gaat de eigenaren van de camping de komende week vragen of zij hun camping willen verplaatsen naar de kustzone in Almere Haven, waarvan de wethouder vindt dat deze locatie aantrekkelijker moet worden. De camping zou zich daar prima kunnen bevestigen.

Eerder was het plan om de camping enkele honderden meters te verplaatsen naar het eilandje in het Weerwater, op het Floriadeterrein.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.