32-jarige man mishandeld in Faunabuurt, politie zoekt getuigen - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 01 dec 2016 om 12:04 uur - Laatste update: 01 dec 2016 om 12:04 uur

32-jarige man mishandeld in Faunabuurt, politie zoekt getuigen

Geschreven door (volgen?)

Woensdagavond is een 32-jarige man mishandeld door een drietal jongens op de Haasweg. De politie is opzoek naar getuigen.

Rond 19.10 uur liep de man over de Haasweg, toen hij uit het niets werd aangevallen voor 3 jongens. Het slachtoffer viel op de grond en werd meerdere malen geschopt en geslagen.

Vervolgens wist de man te ontkomen en gingen de verdachten er vandoor. Het slachtoffer had letsel aan zijn gezicht en ook zijn jas was gescheurd. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de verdachten, maar trof hen niet meer aan.

Signalementen

De 3 jongens hebben allen een licht getinte huidskleur, hebben donker haar en zijn tussen de 18 en 25 jaar oud. Zij droegen donkere jassen. Twee van hen hadden een lichte broek aan

Getuigenoproep

De politie is opzoek naar getuigen en roept hen op om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.