25-jarige vrouw beroofd op Spoorbaanpad, politie zoekt specifieke getuigen - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 15 dec 2016 om 11:54 uur - Laatste update: 15 dec 2016 om 11:54 uur

25-jarige vrouw beroofd op Spoorbaanpad, politie zoekt specifieke getuigen

Geschreven door (volgen?)

Woensdagmiddag is een 25-jarige vrouw beroofd op het Spoorbaanpad door twee mannen. De politie zoekt getuigen.

Rond 16.55 uur liep de vrouw over het fietspad van het Spoorbaanpad. Zij had net de Hoogezandbrug verlaten en bevond zich ter hoogte van het Leger des Heils, waar zij werd geconfronteerd met twee onbekende mannen.

De mannen bedreigden haar en beroofden de vrouw van haar persoonlijke bezittingen. Beide verdachten renden hierna weg via de Hoogezandstraat in de richting van het Ter Apelpad.

Signalementen

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

  • Verdachte 1 is een donkergetinte man, heeft een smal postuur, is circa 1.75/1.80 meter lang, tussen 16 en 20 jaar oud en gekleed in een zwarte lange jas en zwarte joggingbroek met witte streep. Op zijn hoofd droeg deze verdachte een zwarte muts. De man viel op door zijn smalle gezicht met een opvallende grote ronde neus.
  • Verdachte 2 is een donkergetinte man, is forser van postuur, 1.70/1.75 meter lang en tussen de 16 en 20 jaar oud. De man was gekleed in een zwarte jas en joggingbroek. Hij droeg zwarte schoenen.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met getuigen van de beroving of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. In het bijzonder zoekt de politie een jong stel dat uit de richting van het station kwam. De vrouw had donkerblond krullend haar en droeg dit los. Zij had een korte lichtkleurige jas aan.

De man was gekleed in een dikke lichtgrijze jas. Eén van hen droeg een lichtbeige broek

Tips? 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.