Aanhoudingen na opstootje op Grote Markt - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 27 dec 2016 om 10:43 uur - Laatste update: 27 dec 2016 om 10:43 uur

Aanhoudingen na opstootje op Grote Markt

Geschreven door (volgen?)

In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie drie mannen aangehouden na een opstootje tussen een groep van 40 personen op de Grote Markt in Almere Stad.

Rond 04.30 uur kwam de melding bij de politie dat er een vechtpartij had plaatsgevonden op de Grote Markt. Agenten kwamen ter plaatse en zagen dat er niet werd gevochten, maar dat er meerdere woordenwisselingen waren in een groep van ongeveer 40 mensen.

Eén man viel op door overal zich mee te bemoeien. Agenten vorderden de groep weg te gaan. De man die opviel, vertrok met een man of tien maar de groep kwam even later weer terug waarop agenten hen vorderden om opnieuw weg te gaan.

Hieraan werd niet voldaan, waarna de man die al eerder opviel werd aangehouden. De groep bemoeide zich met de aanhouding van de man waarbij wat duw- en trekwerk ontstond. Omdat één van hen een agent vastpakte, werd een politiehond ingezet die de verdachte beet.

Drie mannen, een 34-jarige en twee 23-jarige mannen uit Diemen, werden aangehouden. De drie zitten vast voor nader onderzoek.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.