Man (53) aangehouden na bedreiging met steekwapen - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 03 jan 2017 om 11:31 uur - Laatste update: 03 jan 2017 om 11:34 uur

Man (53) aangehouden na bedreiging met steekwapen

Geschreven door (volgen?)

Maandagmiddag heeft de politie een 53-jarige man aangehouden nadat hij een vrouw bedreigde met een steekwapen. Het incident vond plaats in de trein.

Rond 12.30 uur kreeg de politie een melding van een bedreiging in een trein bij station Almere Oostvaarders. Toen agenten daar aankwamen had het NS-personeel de verdachte al onder controle. Het bleek dat hij even daarvoor in de trein een 24-jarige Engelse vrouw uit het niets had bedreigd met een steekwapen. Zij stond in de trein te wachten voor het toilet toen de man in haar buurt kwam staan en een steekwapen liet zien. Met haar vriend wist ze naar een andere coupe te gaan.

De trein stopte bij Almere Oostvaarders waarna hey NS-personeel werd ingelicht die de politie vervolgens inschakelde. De man, 53 jaar uit Minnertsga, werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.