Drie tieners aangehouden na gewelddadige beroving op Geuzenpad - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 22 jan 2017 om 11:06 uur - Laatste update: 22 jan 2017 om 11:06 uur

Drie tieners aangehouden na gewelddadige beroving op Geuzenpad

Geschreven door (volgen?)

In de nacht van zaterdag op zondag hield de politie drie verdachten aan op verdenking van een straatroof in Tussen de Vaarten. Eerder die nacht werd een Almeerder met geweld beroofd van onder andere zijn telefoon en portemonnee.

Rond 02.20 uur meldde het slachtoffer dat hij en een vriend zojuist beroofd waren. De twee waren op de fiets toen ze op het Geuzenpad ineens van hun fiets getrokken werden door drie jongens in het donker gekleed. Hierbij was de Almeerder meerdere keren geslagen, zijn vriend wist weg te fietsen. Met onder andere de telefoon en portemonnee van het slachtoffer waren de drie weggerend.

Achtervolging

Agenten zochten in de omgeving op het Overdijkinkpad in de Bouwmeesterbuurt waar zij drie jongens zagen die aan het signalement voldeden. Bij het zien van de agenten zetten de drie het op een rennen. Na een korte achtervolging konden de drie aangehouden worden.

De verdachten zijn twee jongens van 15 jaar uit Almere en een 14-jarige jongen uit Biddinghuizen. Bij één van hen werd de telefoon en portemonnee van het slachtoffer terug gevonden. De drie zitten vast voor nader onderzoek.

Het slachtoffer is naar een ziekenhuis geweest om zich te laten behandelen aan zijn verwondingen.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.