Omstanders grijpen in nadat hond door ijs zakt in Noorderplassen - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 23 jan 2017 om 17:23 uur - Laatste update: 24 jan 2017 om 12:35 uur

Omstanders grijpen in nadat hond door ijs zakt in Noorderplassen

Geschreven door (volgen?)

Maandagmiddag hebben omstanders een hond uit het ijskoude water in Noorderplassen gered nadat hij door het ijs was gezakt.

Volgens de politie was de hond in een oogwenk ontsnapt en vervolgens het ijs op gegaan, waar hij doorheen zakte. Toen de hond vervolgens weer op het ijs is gekomen, liep de hond verder en zakte er even later weer doorheen.

Omstanders

Toen de politie ter plaatse kwam, bleken ook omstanders zich in te zetten om het beestje te redden. Zo waren er een aantal omstanders met een kano aangekomen om vervolgens samen met een agent naar het beestje toe te varen. De hond die in paniek was, beet de omstander in zijn hand maar niet veel later kon de agent de hond onder controle krijgen.

De hond is in de dierenambulance nagekeken waaruit bleek dat alles met de hond in orde was. De omstander die in zijn hand werd gebeten heeft een bezoekje aan de eerste hulp gebracht.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.