"Muzikant in trein wilde niet stoppen en werkte niet mee" - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 30 jan 2017 om 18:46 uur - Laatste update: 30 jan 2017 om 18:46 uur

“Muzikant in trein wilde niet stoppen en werkte niet mee”

Geschreven door (volgen?)

Muzikant Nathan Dillen die afgelopen week beweerde een boete te hebben gehad van NS voor het spelen van muziek in de trein ondanks dat hij reizigers om toestemming had gevraagd, blijkt zijn verhaal iets anders verteld te hebben dan wat er daadwerkelijk is gebeurd.

Dat blijkt uit verklaring die NS maandagmiddag heeft gepubliceerd.

Overlast

Volgens de NS geven de beelden die op internet staan een eenzijdig beeld: treinreizigers klaagden over de muzikant waarbij hij weigerde te stoppen.

Vervolgens is de man verzocht bij aankomst op station Almere Centrum om te stoppen met spelen waar de man geen gehoor aan gaf. “De muziek was zelfs tot aan het busstation te horen“, aldus de NS.

Omdat de man niet meewerkte ontving de man een boete van 140 euro. Aan het verzoek om een geldig identiteitsbewijs te tonen werd geen gehoor gegeven waarop nog een boete van 90 euro volgde.

Jammer

De NS betreurt dat er zo eenzijdig naar het incident is gekeken en benadrukt dat zij zeker van sfeer in de trein houden.

Voor muziek moet je vooraf wel toestemming hebben. Als je dan in een jolige bui je klarinet pakt, wees dan sportief om te stoppen met spelen wanneer reizigers klagen. Doe je dat niet, riskeer je een boete.

Categorie:
112

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.