Politie zoekt getuigen van mishandeling en poging tot beroving in Almere Haven - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 31 jan 2017 om 16:45 uur - Laatste update: 31 jan 2017 om 16:45 uur

Politie zoekt getuigen van mishandeling en poging tot beroving in Almere Haven

Geschreven door (volgen?)

Op woensdag 25 januari hebben twee mannen geprobeerd een vrouw te beroven aan de Stadswerf waarbij de vrouw werd geslagen en haar hond werd geschopt. De politie zoekt getuigen.

Rond 22.20 uur was een 36-jarige vrouw haar hond aan het uitlaten in het park waar zij ter hoogte van een voetbalveld twee mannen zag staan die op haar afliepen. De twee mannen wilden de spullen van de vrouw en bedreigden haar met een steekwapen. Hierbij werd een steekbeweging gemaakt waardoor de vrouw een snijwond in haar hand er aan overhield.

De vrouw zei dat zij haar spullen niet zou geven waarna zij werd vastgepakt en geslagen werd. Haar hond werd geschopt.

Zoektocht

Vervolgens ging het tweetal ervandoor in de richting van het Stadswerfpark. Toen de vrouw thuis was aangekomen, schakelde zij de politie in die nog tevergeefs in de omgeving heeft gezocht.

Signalementen

De eerste verdachte heeft een donkere huidskleur, is langer dan 1.80 meter en heeft een smal postuur. Hij droeg een donkere broek of jeans en een donker zwarte jas of vest met capuchon die hij over zijn hoofd had getrokken.

De tweede verdachte is kleiner dan de eerste verdachte, heeft een donkere huiskleur en een gezet postuur. Hij droeg een donkere jas of vest met capuchon.

Getuigenoproep

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden. In het bijzonder zoekt de recherche twee mannen die (afzonderlijk van elkaar) hun hond aan het uitlaten waren in het park tussen 22.15 uur en 22.30 uur.

Heeft u informatie die in het onderzoek kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.