Voorwaardelijke celstraffen voor Almeerse vloggers - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 06 feb 2017 om 21:56 uur - Laatste update: 06 feb 2017 om 21:56 uur

Voorwaardelijke celstraffen voor Almeerse vloggers

Geschreven door (volgen?)

De vloggers Joey Bravo, SnapKing en Sappieman hebben alle drie taakstraffen en voorwaardelijke celstraffen opgelegd voor een illegale vuurwerkbom die zij in december afstaken.

Van de bom plaatsten zij een video op YouTube met de tekst er bij dat de bom in Duitsland was afgestoken. Echter, herkende de politie een Almeers natuurgebied in de video en pakte het drietal op.

De verantwoordelijke van de bom, Joey Bravo, heeft 240 uur celstraf gekregen, zijn twee vrienden die hem hielpen kregen beiden een lagere taakstraf.

In een item bij RTL Nieuws doet de vlogger laconiek over te uitspraak en zegt het niet uit te sluiten dat hij ooit weer een strafbare vlog zal maken: “voor de taakstraf ga ik vloggen en er iets leuks van maken.  Het is altijd de grens opzoeken en of dat gek is of niet, dat ligt eraan. Het hoeft niet strafbaar te zijn, maar misschien ook wel.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.