Rijbewijs van spookrijder ingevorderd na aanrijding op Hogering - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 05 apr 2017 om 10:50 uur - Laatste update: 05 apr 2017 om 10:53 uur

Rijbewijs van spookrijder ingevorderd na aanrijding op Hogering

Geschreven door (volgen?)

Dinsdagavond heeft de politie het rijbewijs van een 64-jarige man uit Almere in beslag genomen na het veroorzaken van een aanrijding op de Hogering.

Rond 22.10 uur reed de spookrijder vanaf de Muziekdreef tegen de rijrichting de Hogering op, waar hij ter hoogte van de Hollandsedreef in aanrijding kwam met een tegemoetkomende auto.

Een traumahelikopter werd opgeroepen om medische hulp te verlenen, maar werd vlak voor de landing weer geannuleerd. De man is met zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de ander auto, een 35-jarige Almeerder, raakte lichtgewond en kon ter plaatse aan zijn verwondingen worden behandeld.

Bloed afgenomen

Van de verdachte werd in het ziekenhuis bloed afgenomen in verband met een onderzoek naar alcoholgebruik. Ook heeft de politie het rijbewijs van de man ingevorderd.

Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.