Brandstichting bij supermarkt in Almere Poort dinsdagavond in Opsporing Verzocht - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 24 apr 2017 om 17:37 uur - Laatste update: 24 apr 2017 om 17:44 uur

Brandstichting bij supermarkt in Almere Poort dinsdagavond in Opsporing Verzocht

Geschreven door (volgen?)

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een brand in een supermarkt aan de Duitslandstraat in Almere Poort.

In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 november kreeg de politie rond 01.30 uur een melding binnen over de brand. Hulpdiensten die ter plaatse kwamen, zagen dat de brand in het filiaal woedde en nog niet uitslaand was. Woningen boven de supermarkt werden uit voorzorg ontruimd.

Na een kwartier was de brand onder controle, rond 02.00 uur die nacht konden bewoners van de bovengelegen woningen weer terugkeren.

Bewakingsbeelden

Uit onderzoek blijkt dat er sprake was van brandstichting, de verdachten staan op beelden van de beveiligingscamera’s.

De politie is opzoek naar getuigen die iets verdachts hebben gezien die nacht: “Dat kan van alles zijn, zoals personen die zich verdacht ophielden of een auto die verdacht vaak rondjes reed”, aldus de politie.

Opsporing Verzocht is dinsdagavond om 20.30 uur te zien op NPO1.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.