Vrouw probeert woning middels babbeltruc binnen te dringen in Almere Haven - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 08 mei 2017 om 12:16 uur - Laatste update: 08 mei 2017 om 12:17 uur

Vrouw probeert woning middels babbeltruc binnen te dringen in Almere Haven

Geschreven door (volgen?)

De politie waarschuwt voor een Oost-Europese vrouw die aan de Vrijmark in Almere Haven geprobeerd heeft om een woning binnen te dringen middels een babbeltruc.

Volgens de politie heeft de vrouw maandagochtend geprobeerd om bij een oudere mevrouw binnen te dringen met als reden dat zij naar het toilet moest. Toen de mevrouw op leeftijd dat weigerde, vertrok de vrouw in de richting van de Albert Heijn.

De politie is momenteel opzoek naar de vrouw waarvan wordt aangenomen dat zij nog door de wijk loopt.

Signalement

De politie zou graag willen spreken met de vrouw en is om die reden naar haar opzoek. De vrouw draagt een bruin groene jas en een schoudertas. Zij heeft half lang donkerbruin haar tot aan haar schouders.

De oudere mevrouw had het gevoel alsof de vrouw van Oost-Europese afkomst niet alleen was. Een ieder die de vrouw ziet wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.