Jongen (17) aangehouden na schieten op personen met luchtdrukpistool in Parkwijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 09 mei 2017 om 13:33 uur - Laatste update: 09 mei 2017 om 13:33 uur

Jongen (17) aangehouden na schieten op personen met luchtdrukpistool in Parkwijk

Geschreven door (volgen?)

De politie heeft maandagavond een 17-jarige jongen uit Lelystad aangehouden nadat hij bij station Almere Parkwijk twee personen zou hebben beschoten met een luchtdrukpistool.

De politie kreeg rond 21.00 uur een melding van een 18-jarige man uit Almere die vertelde dat hij in de buurt van de skatebaan zou zijn beschoten. Zo verklaarde hij dat hij samen met een vriend in de richting van de skatebaan fietste en daar een groep van drie jongens en één meisje zag zitten.

Eén van drie jongens zou daarbij een wapen op het tweetal hebben gericht waarbij zij meerdere keren geraakt zijn door kogels.

Aanhouding

De politie kon de verdachte kort na de melding aanhouden op de Hanna Hilgerstraat. Bij fouilleringen van de verdachte trof de politie meerdere gaspatronen aan. Verderop in de bosjes werd een tas gevonden met het wapen waarbij ook munitie aanwezig was.

Een nader onderzoek is ingesteld.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.