Man mishandeld met steekwapen op Stadhuisplein - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 31 mei 2017 om 13:59 uur - Laatste update: 31 mei 2017 om 15:51 uur

Man mishandeld met steekwapen op Stadhuisplein

Geschreven door (volgen?)

De politie heeft dinsdagmiddag een 24-jarige man uit Almere aangehouden nadat hij een 23-jarige stadsgenoot mishandelde op het Stadhuisplein.

Rond 16.10 uur kreeg de politie een melding over een vechtpartij tussen twee mannen op het Stadhuisplein. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij een man staan die aangaf te zijn mishandeld met een steekwapen. Het slachtoffer had verwondingen aan het gezicht, maar hoefde zich niet gelijk onder medische behandeling te stellen. Hij vertelde dat de dader was weggevlucht en in een bus was gestapt.

De agenten kregen het signalement van de verdachte door en wisten hem vervolgens aan te houden ter hoogte van de Hospitaaldreef. De verdachte is overgebracht naar het bureau. De politie doet nader onderzoek en roept getuigen van het misdrijf op zich te melden via 0900 – 8844.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.