Politie zoekt in water naar vermiste Willem (17) - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 08 aug 2017 om 17:18 uur - Laatste update: 08 aug 2017 om 17:20 uur

Politie zoekt in water naar vermiste Willem (17)

Geschreven door (volgen?)

De politie zoekt ook dinsdag naar de 17-jarige Willem uit Almere. De tiener wordt sinds zaterdag vermist toen hij voor het laatst werd gezien in het Oostrandpark in de Seizoenenbuurt.

De ouders van de jongen gaven hun zoon maandag op als vermist waarna de politie hun zoekactie begon, onder meer werd er gezocht met speurhonden en een politiehelikopter.

“Ook vandaag zoekt de politie, met ondersteuning van speurhonden, in het park naar Willem. Daarbij worden ook de waterpartijen in en rond het park nader onderzocht”, aldus een woordvoerder.

Uit het onderzoek door de politie is gebleken dat Willem zaterdagavond nog met vrienden in het park verbleef. Rond middernacht hebben zij hem daar zien vertrekken en sindsdien ontbreekt ieder spoor. De jongen is landelijk gesignaleerd en wordt vermeld op de website van het Landelijk Bureau Vermiste Personen. 

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.