GPS-locatie leidt naar straatrover in Almere Haven - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 12 aug 2017 om 10:32 uur - Laatste update: 12 aug 2017 om 10:32 uur

GPS-locatie leidt naar straatrover in Almere Haven

Geschreven door (volgen?)

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 31-jarige man uit Apeldoorn kunnen aanhouden dankzij de gps-locatie die de telefoon uitzond die hij eerder onder bedreiging van een mes had gestolen.

Rond 23.55 uur bedreigde de man twee personen met een mes aan de Uithof waarbij hij telefoons, een tablet en bromfiets stal. Op één van de telefoons bleek een app te zijn geïnstalleerd om de locatie van het toestel te kunnen volgen.

Zoektocht

Na een flinke zoektocht werd duidelijk dat de verdachte zich moest bevinden bij het Krachtenveld waarna een hondengeleider erbij werd gehaald. Na aanroepen kwam de verdachte tevoorschijn uit de bosschages.

Hij bleek nog in bezit van beide telefoons en de tablet. De bromfiets werd later nog gevonden. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.