Huisgenoten van slachtoffer schietpartij Almere Poort aangehouden - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 26 aug 2017 om 11:08 uur - Laatste update: 26 aug 2017 om 11:08 uur

Huisgenoten van slachtoffer schietpartij Almere Poort aangehouden

Geschreven door (volgen?)

Twee huisgenoten van het slachtoffer van de schietpartij afgelopen vrijdagavond in Almere Poort, zijn aangehouden. Dat meldt de politie zaterdagochtend.

Vrijdagavond rond 21.20 uur kreeg de politie een melding over de schietpartij. Eenmaal ter plaatse bleek één persoon gewond te zijn geraakt die naar het AMC is overgebracht. Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar die hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen.

Aanhoudingen

Agenten zagen in de omgeving iemand wegrennen die mogelijk met de schietpartij te maken had: dit bleek een huisgenoot van het slachtoffer. Deze kon worden aangehouden maar was niet in het bezit van een wapen.

De omgeving werd afgezet en de politie startte direct een onderzoek. Een speciale politiedienst zocht later in het water naar het wapen. Een tweede huisgenoot werd aangehouden voor verboden wapenbezit.

Huiselijke sfeer

Verder zegt de politie verder geen mededelingen te doen: “Omdat het hier gaat om een voorval in de huiselijke sfeer, doet de politie geen nadere mededelingen over de identiteit van de betrokkenen of de toedracht.”

De politie stelt nader onderzoek naar het incident.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.