Aangifte tegen SC BuitenBoys om verduistering - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 30 aug 2017 om 20:44 uur - Laatste update: 30 aug 2017 om 20:46 uur

Aangifte tegen SC BuitenBoys om verduistering

Geschreven door (volgen?)

De advocaat van de familie Nieuwenhuizen gaat aangifte doen tegen SC Buitenboys.

De familie en de voetbalclub hebben een geschil over een deel van de opbrengst van een benefietwedstrijd die een aantal jaren geleden werd georganiseerd na de dood van Richard Nieuwenhuizen.

Tijdens die benefietwedstrijd werd zo’n 50.000 euro opgehaald waarvan nu circa 15.000 euro spoorloos verdwenen lijkt te zijn.

Volgens de familie beheerde de club nog een deel van de opbrengst voor wanneer de twee jongste zoons van de overleden grensrechter het huis uit zouden gaan. Nu dat zover is, zegt de club het geld niet meer te hebben. Onduidelijk is waar dat geld is gebleven.

De advocaat van de familie zal aangifte doen van verduistering en zal beslag laten leggen op de banktegoeden en inventaris van de club.

Doodgeschopt

Richard Nieuwenhuizen was grensrechter bij SC BuitenBoys.

Tijdens een wedstrijd tussen het team van zijn jongste zoon en een elftal van de in Amsterdam gevestigde voetbalclub Nieuw-Sloten werd Nieuwenhuizen dusdanig erg mishandeld dat hij aan zijn verwondingen overleed.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.