Fietsendief aangehouden na diefstal in Almere Centrum - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 09 sep 2017 om 10:30 uur - Laatste update: 09 sep 2017 om 10:30 uur

Fietsendief aangehouden na diefstal in Almere Centrum

Geschreven door (volgen?)

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een fietsendief aangehouden na een diefstal in Almere Centrum. De politie zoekt de eigenaar van de gestolen fiets.

Rond 03:00 uur kregen agenten een melding van cameratoezicht: zij zagen een voor de politie bekend persoon lopen over de Schoutstraat. Bij de Schoutgarage zagen zij de man langere tijd rommelen bij een aantal gestalde fietsen. Na een aantal minuten stapte hij op een fiets en reed daarop weg richting het Spoorbaanpad.

Verschillende auto’s zochten de omgeving af omdat cameratoezicht de man niet meer in zicht had. Op het Spoorbaanbad werd de fiets al snel teruggevonden en in de omgeving troffen andere agenten een persoon aan die aan het signalement voldeed.

Aan de fiets en de verdachte werden geen omstandigheden aangetroffen waardoor de diefstal hard gemaakt kon worden maar omdat alerte agenten een onderzoek instelden voor de Schoutgarage en daar het opengebroken slot aantroffen kon alsnog de verdachte worden aangehouden.

De verdachte is ingesloten, in de loop van de zaterdag zal de recherche de zaak oppakken.

Eigenaar gezocht

De politie is opzoek naar de eigenaar van de fiets en roept diegene op om zich te melden via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2017276728.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.