Omstanders overmeesteren gewapende man in Almere Centrum - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 11 sep 2017 om 16:49 uur - Laatste update: 11 sep 2017 om 16:49 uur

Omstanders overmeesteren gewapende man in Almere Centrum

Geschreven door (volgen?)

Donderdagavond hebben omstanders een gewapende man overmeesterd na een gepleegde straatroof aan de Metropolestraat in Almere Centrum.

Agenten kregen rond 21.05 uur een melding over een beroving en werden naar de Stationstraat gestuurd waar de verdachte door twee omstanders onder controle werd gehouden.

Beroving

De man wordt er van verdacht twee vrouwen te hebben beroofd die bij de oversteek van de busbaan aan de Metropolestraat liepen. Één van de twee vrouwen kreeg een trap in haar rug waar na een korte worsteling de telefoon van de vrouw werd ontnomen. De man is er vervolgens vandoor gegaan over de Wijsgeerbaan de richting van de Schrijverstraat.

Tijdens zijn vlucht werd de verdachte tegengewerkt door een man die vervolgens een klap kreeg. Toen de verdachte zijn vlucht voortzette, werd hij ingehaald door een vriend van de vrouw die eerder werd mishandeld en beroofd. De man werd hierbij bedreigd met een steekwapen.

De man kon samen met een andere man de verdachte overmeesteren op de Stationstraat waar toen de politie werd gebeld. De verdachte, een 27-jarige man uit Almere, is meegenomen naar het politiebureau.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.