Politie-achtervolging eindigt in ongeval met zwaargewonden - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 24 sep 2017 om 12:41 uur - Laatste update: 24 sep 2017 om 12:41 uur

Politie-achtervolging eindigt in ongeval met zwaargewonden

Geschreven door (volgen?)

Zondagochtend zijn twee personen zwaargewond geraakt na een politie-achtervolging op de Muziekdreef.

Rond 07:30 uur hield een agent een alcoholcontrole op de Waddendreef, waarna rond 07:45 uur een auto in de richting van de controle reed. De auto stopt op aanwijzing van de agent.

In de auto zaten man en een vrouw, de bestuurder van de auto moest meewerken aan de alcoholtest en blies een F van Falen. De agent vroeg de bestuurder vervolgens om zijn rijbewijs, maar op dat moment ging de auto er vandoor.

Korte achtervolging

De agent stapte in zijn auto en ging achter de vluchtende bestuurder aan, de auto ging rechtsaf en reed met hoge snelheid de Muziekdreef op. Kort daarna raakte de auto van de weg en kwam terecht op de ondergelegen busbaan. De agent verleende eerste hulp aan de inzittenden van de auto.

De slachtoffers werden kort daarop zwaargewond meegenomen door een ambulance, het gaat om een 23-jarige man en een 34-jarige vrouw.

Een onderzoek naar het ongeval is ingesteld.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.