[UPDATE] Vermist: Pitbull Coco uit Almere Poort - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 27 sep 2017 om 23:29 uur - Laatste update: 29 sep 2017 om 11:55 uur

[UPDATE] Vermist: Pitbull Coco uit Almere Poort

Geschreven door (volgen?)

Naomy Kuizenga uit Almere Poort is druk met de zoektocht naar haar hondje Coco. De 1-jarige Pitbull is afgelopen zondag voor het laatst gezien bij Manege Pampushout op de Hogering.

We zijn sinds zondagavond opzoek en hebben nog geen enkele melding gehad over waar zij zou kunnen zitten of lopen“, vertelt Naomy.

Woensdagmiddag deed de Almeerse een oproep en hebben verschillende mensen geholpen om onder andere de sloten in het gebied na te zoeken: “Ik verwachtte zo’n 10 tot 15 mensen, uiteindelijk was dat wel het dubbele aantal dat heeft geholpen met zoeken.

Alhoewel Naomy trots is op alle mensen die voor de volle 100 procent heeft meegezocht, heeft de zoekactie tot nu toe weinig opgeleverd.

Nieuwe zoekactie

Komende donderdag wordt er een nieuwe zoekactie gehouden, er wordt om 17.00 uur verzameld op de parkeerplaats bij manege Pampushout en iedereen is welkom.

“Ik hoop om met zoveel mogelijk mensen te zoeken, te flyeren en voorbijgangers te informeren”, vertelt het baasje van Coco.

Coco is een bruinkleurige Pitbull met een witte streep op haar neus, een witte vlek op de borst en witte teentjes.

Update vrijdag 11.54 uur

Coco is weer thuis! Lees hier meer informatie over de vondst Coco.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.