Telefoonverkoop eindigt in straatroof in Muziekwijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 09 okt 2017 om 15:54 uur - Laatste update: 09 okt 2017 om 15:54 uur

Telefoonverkoop eindigt in straatroof in Muziekwijk

Geschreven door (volgen?)

Een 21-jarige man is zondagavond het slachtoffer geworden van een telefoonroof nadat hij op internet een afspraak had gemaakt om de telefoon te verkopen. De politie zoekt getuigen.

Rond 20.30 uur troffen de verkoper en ‘koper’ elkaar bij een snackbar aan de Rimsky-Korssakovweg.  De ‘koper’ zei op dat moment dat hij het geld nog moest pinnen. Nadat de man terug kwam, zei hij tegen de verkoper van de telefoon dat hij nog extra geld moest regelen, omdat hij niet voldoende had. Na enkele minuten kwam de ‘koper’ terug.

Op dat moment trok de man de tas met de telefoon uit de handen van de eigenaar. Hij rende vervolgeng weg naar de Glinkastraat. Ter hoogte van de onderdoorgang stonden nog twee andere mannen die samen met de berover wegrenden.

Signalement

Het slachtoffer deed aangifte bij de politie. Hierbij gaf hij het volgende signalement op van de berover:

De verdachte is een donkergetinte van tussen de 18 en 25 jaar oud. Hij heeft een fors postuur, is tussen de 1.70 meter en 1.80 meter lang en heeft kort kroeshaar.

De man droeg een zwart sportjasje van Nike, een donkergrijze broek van Nike en zwarte sportschoenen.

De politie vraagt getuigen of mensen die meer weten over deze zaak contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.