Zoekacties naar Edwin Takens (50) leveren niets op - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 06 nov 2017 om 10:45 uur - Laatste update: 06 nov 2017 om 12:54 uur

Zoekacties naar Edwin Takens (50) leveren niets op

Geschreven door (volgen?)

Meerdere zoekacties naar de vermiste Edwin Takens hebben tot nu toe niets opgeleverd.

De 50-jarige eigenaar van Brasserie Bakboord wordt sinds vorige week dinsdag vermist nadat hij vanaf zijn huis in Soest was vertrokken. Zijn auto werd teruggevonden bij een bos in Baarn.

Afgelopen dagen werden er meerdere zoekacties georganiseerd waarbij zowel vrijwilligers, politie als mariniers meehielpen om sporen te vinden wat mogelijk kon leiden naar het terugvinden van Edwin.

Brasserie Bakboord

Het restaurant Brasserie Bakboord in Almere Haven is ondanks de vermissing van de eigenaar gewoon open, maar merkt dat reserveringen worden geannuleerd vanwege de vermissing.

We merken dat reserveringen bij ons worden geannuleerd vanwege de vermissing van onze eigenaar Edwin. Maar we zijn gewoon open. We kunnen niet stilzitten en niks doen“, aldus het restaurant.

Brasserie Bakboord hoopt dat klanten ook in de tijd dat hun eigenaar wordt vermist, gewoon blijven reserveren.

Signalement

Edwin is kaal, heeft bruine ogen en is 1.95 meter lang. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, donkerblauwe schipperstrui, bruine outdoorschoenen en mogelijk een bruine parka (Fjall Raven).

Tips over de vermissing kunnen bij de politie worden gemeld via 0800-6070.

Deel deze vermissing met je omgeving:

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.