Almeerder (23) aangehouden na mishandeling conducteur in Meppel - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 06 nov 2017 om 11:49 uur - Laatste update: 06 nov 2017 om 11:49 uur

Almeerder (23) aangehouden na mishandeling conducteur in Meppel

Geschreven door (volgen?)

De politie heeft zondagmiddag een Almeerder aangehouden op verdenking van mishandeling van een conducteur op station Meppel.

Die middag kreeg de politie een melding over een mishandeling in een trein, de politie wachtte deze trein op waarna de conducteur verklaarde geslagen te zijn door een man. Deze man bleek tijdens controle te reizen op het vervoersbewijs van een ander persoon waarbij de foto was weggekrast.

Toen de man hiervoor werd bekeurd, viel de man de conducteur aan waarbij zijn kleding werd vernield en hij werd mishandeld. Ook werd de conducteur beledigd. De 23-jarige man uit Almere is aangehouden door de politie.

Ook een 35-jarige vrouw uit Drachten is aangehouden: zij bleek wel een geldig vervoersbewijs te hebben maar had niet ingecheckt. Zij kreeg een bekeuring. Toen de eerder genoemde man werd aangehouden vond de vrouw het nodig om een politieagent aan te vallen waarna zij is aangehouden.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.