Almere bedekt onder witte deken, maandag mogelijk code rood - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 10 dec 2017 om 15:53 uur - Laatste update: 10 dec 2017 om 15:53 uur

Almere bedekt onder witte deken, maandag mogelijk code rood

Geschreven door (volgen?)

Alhoewel de sneeuw in eerste instantie nog even op zich liet wachten is Almere zondagmiddag toch bedekt onder een witte deken van sneeuw.

In het midden van het land maakt de sneeuw in de loop van de avond waarschijnlijk plaats voor regen waarbij de temperatuur ook iets kan gaan stijgen: dit kan volgens het KNMI zorgen voor krachtige windstoten van 70 kilometer per uur.

Maandag

Weerbureau WeerPlaza meldt dat het maandag nog harder kan gaan sneeuwen dan zondag: de buien trekken vanuit het zuidwesten in de richting van het noorden van Nederland.

De sneeuw kan vervolgens voor veel verkeersproblemen zorgen tijdens de avondspits: het afkondigen van code rood is hierbij niet uitgesloten.

Foto’s

Op onze redactie komen veel mooie winterse foto’s binnen. Wil jij ook je winterse foto insturen? Dat kan via een privébericht op onze Facebookpagina, gelieve hierbij de locatie (straat/buurt) van de foto te vermelden!

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.