Tieners slachtoffer van straatroof in Almere Haven - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 11 dec 2017 om 10:59 uur - Laatste update: 11 dec 2017 om 10:59 uur

Tieners slachtoffer van straatroof in Almere Haven

Geschreven door (volgen?)

Twee tieners zijn in de nacht van zaterdag op zondag het slachtoffer geworden van een straatroof in de Meerveldstraat. Hierbij is het tweetal bedreigd met mogelijk een vuurwapen.

Die nacht liepen de twee rond 00.30 uur over de Meerveldstraat waarna zij de bus wilde pakken bij de bushalte De Wierden. Onderweg daar naartoe kwamen zij drie mannen tegen die de jongens achtervolgden.

Eén van de twee jongens werd plots vastgepakt waarbij het tweetal onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp hun telefoons moesten afstaan. De verdachten zijn er vervolgens vandoor gegaan in de richting van een parkeerplaats.

Niet veel later wisten de geschrokken jongens de politie te alarmeringen.

Signalementen

  • Verdachte 1 is een lichtgetinte man van ongeveer 20 jaar oud. Hij heeft een slank postuur, bruine ogen en donkerbruin haar. Hij droeg een grijze capuchon-trui met mogelijk een glimmende bodywarmer.
  • Verdachte 2 is een blanke man van ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg een blauw trainingspak en bivakmuts.
  • Verdachte 3 is een blanke man van ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg donkere kleding en een zwarte bivakmuts. Ook had hij een voorwerp bij zich wat op een vuurwapen leek.

Getuigenoproep

De politie is opzoek naar getuigen die mogelijk getuige zijn geweest van de straatroof of meer informatie hebben over de verdachten.

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.