15-jarige Shaqil overleden na steekpartij in Bouwmeesterbuurt - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 13 dec 2017 om 11:08 uur - Laatste update: 13 dec 2017 om 14:12 uur

15-jarige Shaqil overleden na steekpartij in Bouwmeesterbuurt

Geschreven door (volgen?)

Het slachtoffer dat dinsdagavond gewond raakte bij een steekpartij aan het Pirellipad, is overleden. Het betreft de 15-jarige Shaqil uit Almere Buiten.

Rond 18.35 uur kregen de hulpdiensten een melding van een steekincident. Ter plaatse werd het ernstig gewonde slachtoffer aangetroffen en direct de traumahelikopter gewaarschuwd, het slachtoffer werd neergestoken bij de busbaan ter hoogte van de 2e Pirellibrug.

Uit het onderzoek bleek dat er vermoedelijk twee verdachten bij het incident waren betrokken. Onderzoek van de politie leidde naar de mogelijke verblijfplaats van de verdachten: de politie trof hen daar aan en arresteerde de twee.

Het gaat om jongens uit Almere en beiden zijn 15 jaar oud. Het slachtoffer werd ter plaatse behandeld door de trauma-arts en het ambulancepersoneel en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, het leven van de jongen bleek echter niet meer te redden. Hij overleed in het ziekenhuis.

De recherche doet onderzoek naar de toedracht en het motief.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.