Politie zoekt getuigen van voorafgaand incident van dodelijke steekpartij Bouwmeesterbuurt - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 20 dec 2017 om 17:03 uur - Laatste update: 20 dec 2017 om 17:04 uur

Politie zoekt getuigen van voorafgaand incident van dodelijke steekpartij Bouwmeesterbuurt

Geschreven door (volgen?)

De politie is opzoek naar getuigen van een incident wat voorafging aan de dodelijke steekpartij op het Pirellipad waar de 15-jarige Shaqil om het leven kwam.

Vlak vóór de steekpartij vond in de buurt nog een incident plaats: hierbij was een klein groepje personen betrokken die onenigheid met elkaar leek te hebben. De politie vraagt hulp bij het onderzoek naar beide incidenten.

Molenbuurt Noord

Het incident voorafgaand aan de steekpartij vond plaats ter hoogte van de bushalte ‘Molenbuurt Noord’ aan de Stellingmolenstraat/Walmolenstraat en de bushalte ‘Bouwmeesterbuurt West’ gelegen aan het Kromhoutpad.

Getuigenoproep

De politie zoekt naar mensen die zich op 12 december (dag van de fatale steekpartij) tussen 18.00 en 18.40 uur bevonden bij de bushaltes Molenbuurt Noord, Bouwmeesterbuurt Oost en Bouwmeesterbuurt west, in beide richtingen.

Ook mensen die op de weg of in de bus zaten tussen Molenbuurt Noord en FBK-Sportpark Almere buiten, worden opgeroepen zich te melden wanneer zij denken iets bijzonders gezien te hebben.

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.