Politie vreest voor misdrijf in vermissingszaak Michael Klijn (34) - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 10 jan 2018 om 13:45 uur - Laatste update: 10 jan 2018 om 13:45 uur

Politie vreest voor misdrijf in vermissingszaak Michael Klijn (34)

Geschreven door (volgen?)

De politie vreest voor een misdrijf in de vermissingszaak van de 34-jarige Michael Klijn uit Almere.

De Almeerder wordt sinds maandag 18 december vermist vanaf de Hefbrugweg in Almere de Vaart.

Tip

De politie heeft onderzoek gedaan naar zijn vermissing en ging in eerste instantie uit van een vrijwillig vertrek“, aldus de politie.

Recentelijk geleden ontving de politie een anonieme tip over de vermissing waarin werd gemeld dat er gezocht moet worden in het criminele milieu. Hierdoor maakt de politie zich ernstig zorgen en vreest voor een misdrijf.

Signalement

Michael Klijn is op 18 december voor het laatst gezien op de Hefbrugweg. Zijn telefoon staat uit en ook zijn auto (Volkswagen Transporter) is verdwenen. Sinds kort huurde de Almeerder een kamer aan het Zaagvlisplantsoen in de Waterwijk.

Michael is een blanke man van 1.90 meter lang, heeft donkerbruin haar (stekels) en een fors postuur. Hij had een stoppelbaard en heeft tattoo’s over zijn hele lichaam (ook op zijn handen) en en gouden rechterboventand.

Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een grijze Dsquared spijkerbroek en een zwart t-shirt ‘My Brand‘ met ritsen. Ook droeg hij zwarte Philipp Plein schoenen (maat 45) en een zwart met oranje horloge van het merk Audemars Piquet.

Het kenteken van de donkergrijze Volkswagen Transporter is VL-857-R.

Een ieder die meer informatie heeft over de vermissing wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.Deel deze vermissing met je omgeving:

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.