Stelletje van fiets geduwd en beroofd in De Gouwen - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 05 nov 2015 om 13:20 uur - Laatste update: 05 nov 2015 om 13:20 uur

Stelletje van fiets geduwd en beroofd in De Gouwen

Geschreven door (volgen?)

Een 16-jarige jongen is samen met zijn 15-jarige vriendin woensdagavond het slachtoffer geworden van een beroving in de omgeving van bushalte De Gouwen.

Rond 22.00 uur fietste het koppel naar de bushalte, toen de jongen werd aangesproken door 2 andere jongens. Uit het niets werd het stel van de fiets geduwd waarbij zij ten val kwamen. Eén van de daders pakte vervolgens hun rugtassen af, en haalde uit één van de tassen een aantal waardevolle spullen. De tweede dader ging er vervolgens met de spullen vandoor over het fietspad in de richting van de Stedenwijk. De eerste dader pakte daarna de fiets van de jongen af en fietste achter de tweede dader aan.

Signalement

Het betreft 2 jonge mannen met een getinte huidskleur die ongeveer 19 jaar oud zijn en ongeveer 1.85 meter lang zijn. Zij droegen beide een zwarte spijkerbroek met mogelijk zwarte sneakers. De eerste dader droeg een groene korte jas waarvan hij de capuchon over zijn hoofd had. De tweede dader droeg een blauwe jas met ook de capuchon over zijn hoofd.

Getuigenoproep

De politie verzoekt een ieder met meer informatie om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112

reacties op Stelletje van fiets geduwd en beroofd in De Gouwen

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.