Verkoper beroofd in De Wierden - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 15 nov 2015 om 15:13 uur - Laatste update: 15 nov 2015 om 15:13 uur

Verkoper beroofd in De Wierden

Geschreven door (volgen?)

Zaterdagavond hebben 2 mannen een verkoper aan de Oldewierde beroofd. De politie is opzoek naar getuigen.

Rond 19.55 uur had het slachtoffer met een voor hem onbekende koper afgesproken, om enkele hoverboards aan hem te verkopen. Gezamenlijk liep men naar het daar aanwezige flatgebouw en betraden zij de portiekruimte.

Eenmaal in de portiekruimte merkte het slachtoffer op dat er een tweede persoon bij voegde. Tijdens het gesprek met de 2 mannen, toonde één van hem een wapen en werd daarmee bedreigd. Onder dreiging van dit wapen werd het slachtoffer gedwongen om zijn handelswaar af te staan: het gaat om 3 zogenoemde elektrische Hover-boards (soort mini-segways) met een gezamenlijke waarde van 1350 euro.

Na de gewelddadige diefstal zijn de verdachten weggerend richting de busbaan aan de Oldewierde.

Signalement

  • Verdachte 1: Man, donkere huidskleur, mogelijk van Antilliaanse afkomst, tussen 185 en 190 centimeter lang, leeftijd tussen de 25 en 35 jaar, normaal postuur, zware stem en mogelijk een gouden tand in zijn bovenste rij tanden. Hij droeg twee diamanten oorknopjes en had zwarte rasta-haren welke hij in een donker net droeg, hij was gekleed in een zwarte jas, mogelijk van het merk The North Face met een donkere spijkerbroek en zwarte sneakers.
  • Verdachte 2: Man, eveneens donkere huidskleur, mogelijk ook van Antilliaanse afkomst, tussen de 180 en 185 centimeter lang, leeftijd tussen de 20 en 25 jaar, breed postuur met een brede nek. De tweede verdachte had een zware stem en een kaal hoofd. Hij droeg twee vesten, waarvan een grijze van het merk Nike en een tweede van het merk Nike model/serie Techfleece.

Getuigenoproep

De politie verzoekt een ieder die meer informatie heeft om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112

reacties op Verkoper beroofd in De Wierden

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.