Almeerse vechters op WK 'MMA' in Tsjechië - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 23 nov 2015 om 10:04 uur - Laatste update: 23 nov 2015 om 10:04 uur

Almeerse vechters op WK ‘MMA’ in Tsjechië

Geschreven door (volgen?)

Joey Berkenbosch, Melvin van Suijdam en Rafael Cipriano Catarino gaan deelnemen aan het Wereldkampioenschap ‘Mixed Martial Arts’ (MMA) voor Amateurs in het Tsjechische Praag.

Het gigantische en prestigieuze vechtsporttoernooi wordt gehouden van 26 tot 29 november.

De drie Almeerders zijn geselecteerd voor de Nationale selectie die in Praag in diverse vechtklassen gaat uitkomen tegen de sterkste amateur ‘Mixed Martial Arts’ fighters ter wereld. Wedstrijden op het hoogste niveau tegen individuele vechters van wereldklasse. Een enorme eer ook, om te mogen strijden om de prijzen op het wereldpodium van deze bijzonder specialistische vechtdiscipline: MMA.

Het is voor brandweerman Berkenbosch (33), docent bewegingsonderwijs Van Suijdam (27) en student Rafael Cipriano Catarino (21), naast de enorme sportieve uitdaging ook een prachtig moment in hun vechterscarrière. Met hun grote individuele ervaringen en samen met coach en wereldtopper Gegard Mousasi én teammanager en vechtsporticoon Bert Kops, willen de Almeerders zich dan ook laten gelden op deze wereldkampioenschappen. Joey, Melvin en Rafael hebben daar vertrouwen in.

Het Oranje team reist komende woensdag af naar Tsjechië.

Categorie:
Sport

reacties op Almeerse vechters op WK ‘MMA’ in Tsjechië

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.