Jeugdsportfonds Almere ontvangt cheque - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 21 dec 2015 om 11:43 uur - Laatste update: 21 dec 2015 om 11:43 uur

Jeugdsportfonds Almere ontvangt cheque

Geschreven door (volgen?)

Het jeugdsportfonds Almere heeft vrijdagavond in het Topsportcentrum Almere een cheque van duizend euro ontvangen van hoofdsponsor Univé verzekeringen.

Voorafgaand aan de generale repetitie van het Univé Gym Gala kreeg Marianne Remie van het Jeugdsportfonds Almere de cheque overhandigd door Hessel Kingma van Univé regio Gooi-, Eem en Flevoland.

Ondersteuning

Het Jeugdsportfonds Almere wil kinderen, die door financiële problemen niet in clubverband kunnen sporten, op een doeltreffende manier ondersteunen. Door de bijdrage van het Jeugdsportfonds kan ook deze groep kinderen kennis maken met ons alom geprezen verenigingsleven.

Het Sportbedrijf Almere van de gemeente had samen met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) en Univé Verzekeringen voor minder draagkrachtige kinderen en hun familie kaarten beschikbaar gesteld voor de generale repetitie van het turngala.

Samen met de VMCA, het Voedselloket, Humanitas en de basisscholen uit Almere waren veel kinderen en hun families uitgenodigd om gratis bij het evenement aanwezig te zijn. Zij hebben genoten van de spectaculaire show in Topsportcentrum Almere.

Categorie:
Sport

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.