[Foto's+video] Nieuwe Buitengewone Buitenaren geëerd tijdens nieuwjaarsontmoeting - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 13 jan 2016 om 21:00 uur - Laatste update: 13 jan 2016 om 21:00 uur

[Foto’s+video] Nieuwe Buitengewone Buitenaren geëerd tijdens nieuwjaarsontmoeting

Geschreven door (volgen?)

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsontmoeting in Almere Buiten zijn dinsdagavond 32 nieuwe Buitengewone Buitenaren geëerd.

Zo’n 200 inwoners van Almere Buiten zijn naar de avond gekomen om het nieuwe jaar met elkaar in te luiden. Voorafgaand aan de uitreikingen van de awards was er een buffet onder begeleiding van muziek door theatergroep Ongeremd.

Politie Almere Buiten

Verrassend aan de avond was de uitreikingen aan professionals, die iets bijzonders doen vanuit hun functie. Het basisteam van politie Almere Buiten werd gehuldigd vanwege hun prestaties wat door veel inwoners wordt gewaardeerd.

Max Joling, die het basisteam nomineerde vond deze bijzondere prijs op zijn plaats: “Tijdens een gesprek met het gebiedskantoor wat het hele spektakel jaarlijks organiseert, vertelde ik dat het basisteam zeer zeker dit jaar in aanmerking moest komen voor de prijs voor professionals. Veel mensen hadden dit al voorgesteld maar echt genomineerd waren zij nooit wat wel nodig was om de prijs te kunnen uitreiken. Dus toen heb ik hen genomineerd zodat de prijs ook daadwerkelijk kon worden uitgereikt.

Geslaagde avond

Hetty Vroege, gebiedssecretaris van Almere Buiten kijkt terug op een geslaagde avond. “Wij waren klaar binnen de tijd alhoewel wij bang waren dat we het niet zouden redden. Alles zat gelukkig mee en de mensen vonden het weer geweldig.

Video

Foto’s:

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.