17-jarige jongen mishandeld en beroofd bij bushalte in Filmwijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 16 jan 2016 om 13:05 uur - Laatste update: 16 jan 2016 om 13:32 uur

17-jarige jongen mishandeld en beroofd bij bushalte in Filmwijk

Geschreven door (volgen?)

Vrijdagavond werd een 17-jarige jongen mishandeld en beroofd bij een bushalte in de Filmwijk. De politie is opzoek naar getuigen.

Rond 23.50 uur stapte de 17-jarige jongen uit bij de bushalte aan de Bunuellaan, waar ook 2 andere jongens uitstapte. Het slachtoffer zag dat het tweetal achter hem aanliep waarna hij uit het niets klappen en stompen kreeg. Hierbij werd hij ook bedreigd met een steekwapen.

Het tweetal eisten dat het slachtoffer zijn jas uit deed, ook wisten zij de tas en de telefoon van de jongen af te pakken. Het slachtoffer wist vervolgens te ontkomen doordat er een bus kwam aanrijden waar hij kon instappen. Thuis heeft het hevig geschrokken slachtoffer de politie gebeld en kon daarbij een uitgebreid signalement van de verdachten opgeven.

Signalementen

Verdachte 1 is een jongen van circa 17/18 jaar oud met een lichtgetinte huidskleur. Hij is ongever 1.80 meter lang en heeft kort, donker krullend haar. Verder heeft hij een grote brede neus, dikke wenkbrauwen en bruine ogen. Hij praatte luid Nederlands met een buitenlands accent. De verdachte droeg een rode korte gewatteerde jas met een capuchon tot op zijn heupen, vermoedelijk van het merk ‘Moncler’. Op de jas zaten grote banen, wat witte accenten en het logo van het merk ‘Moncler’. Verder droeg hij een zwarte joggingsbroek en wat opviel was een litteken boven zijn rechteroog.

Verdachte 2 is ook een jongen van circa 17/18 jaar oud die rond de 1.80 meter lang is. Hij heeft zwart, opgeschoren krullend haar en bruine ogen. Ook had hij een puntige neus en puistjes in zijn gezicht. Verdachte 2 sprak Nederlands zonder opvallend accent en droeg een korte donkergroene jas tot op de heupen (zonder capucon) en een donkere strakke spijkerbroek.

Getuigenoproep

De politie vraagt een ieder die de beroving hebben gezien of meer informatie hebben om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112

reacties op 17-jarige jongen mishandeld en beroofd bij bushalte in Filmwijk

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.