Nog 4 conciërges in Almeerse Conciërgeverkiezingen 2015 - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 19 jan 2016 om 18:15 uur - Laatste update: 19 jan 2016 om 18:15 uur

Nog 4 conciërges in Almeerse Conciërgeverkiezingen 2015

Geschreven door (volgen?)

Foto: D66

De conciërges Ruud Pietersze van de Lichtboei, John Hesselink van Panta Rhei, Ed Van Beek van Aurora en de heer Link van het Oostvaarders College  komen in aanmerking voor de titel Almeerse conciërge van het jaar 2015.

De reacties die we hebben ontvangen op onze oproep zijn echt hartverwarmend, daardoor was het ook heel moeilijk om een keuze te maken. Deze vier sprongen er, ieder op hun eigen manier, duidelijk uit.“, vertelt D66’er Gavin Vegersteen.

Een greep uit de reacties

Conciërge van Aurora:Ed van Beek is het gezicht van de school. Altijd opgewekt, vriendelijk voor iedereen, een conciërge die alles kan maken: computertafels, lekkende kranen, stukkende toiletten, maar ook de lekke band van een kind dat naar huis moet fietsen.

Conciërge van Panta Rhei:Hoewel John Hesselink niet groot is, is hij toch een opvallend persoon voor leerlingen en ouders. Een praatje met ouders en een grapje met leerlingen zijn gauw gemaakt. Daarmee levert hij ook een bijdrage aan de ontspannen sfeer op school. Maar wat wil je ook als je, als het zo uitkomt, ook de fiets van een leerling, ouder of leerkracht repareert.

Conciërge van de Lichtboei:Wij zouden ons vereerd voelen als ‘Onze Meester Ruud’ voor al zijn inzet, enthousiasme en steun na al die jaren bij ons, op deze manier een keer uitgebreid in het zonnetje wordt gezet. Hij zal dit zelf niet zo willen zien, maar wij als Lichtboei waarderen hem enorm. We hopen dat hij daarmee ook zijn laatste jaren nog zo voor ons wil, kan en blijft inzetten… Ruud, klein maar altijd zichtbaar en aanwezig, jij hebt dit verdiend!

Conciërge van Oostvaarders College:Daar kwam meneer Link naar ons toe. Hij vroeg hoe het met ons ging en sprak met ons. Hij begon te vertellen, over leerlingen en over hemzelf, de dingen die hij de afgelopen jaren hier op school had meegemaakt.

Aanstaande vrijdag wordt door Bertus (Conciërge van het Jaar 2014) en Gavin Vegersteen de winnaar bekend gemaakt.

reacties op Nog 4 conciërges in Almeerse Conciërgeverkiezingen 2015

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.