Ed van Beek van basisschool Aurora uitgeroepen tot conciërge van het jaar - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 22 jan 2016 om 13:59 uur - Laatste update: 22 jan 2016 om 13:59 uur

Ed van Beek van basisschool Aurora uitgeroepen tot conciërge van het jaar

Geschreven door (volgen?)

Foto: Conciërge van het Jaar 2015

Ed van Beek van de basisschool Aurora is vrijdag uitgeroepen tot de Almeerse Conciërge van het Jaar 2015. D66 Almere riep in december alle Almeerse scholen, leerlingen en ouders op om hun conciërge te nomineren voor de Conciërge van het Jaar verkiezing 2015.

Uit de vele nominaties koos de jury uiteindelijk conciërge Ed van Beek voor zijn inzet voor de leerlingen en de school.

Beoordelen

De jury keek naar verschillende aspecten bij het bekijken van de nominaties. Zo werd gelet op de veiligheid van de omgeving die de conciërges creëren, hun omgang met de scholieren en collega’s, en om hun gastvrijheid. De hoeveelheid steunbetuigingen die zijn ingestuurd door collega’s ouders en leerlingen is hartverwarmend.

Uit de steunbetuigingen blijkt dat Ed van Beek een zeer gewaardeerde conciërge is die niet alleen altijd opgewekt en vriendelijk is, maar ook alles kan maken. Hij is het aanspreekpunt voor leerlingen en ouders en wordt omschreven als ‘het boegbeeld van de school’.

Vrijdag ontving Van Beek de prijs in de aula van zijn school die afgeladen met enthousiaste kinderen was.

Conciërge van het Jaar Verkiezing

Met de Conciërge van het Jaar-verkiezingen vraagt D66 Almere aandacht voor het belang van deze medewerkers. Conciërges zorgen er op scholen voor dat leerlingen zich kunnen ontwikkelen in een gezonde en veilige omgeving. Ze weten vaak precies wat er speelt onder de leerlingen en dragen bij aan het toezicht en de zorg voor sociale veiligheid.

Conciërges zorgen daarnaast voor belangrijk onderhoud aan de school. Door deze medewerkers te nomineren geven scholen en scholieren hen de waardering die ze verdienen.

Vorig jaar won het team van Stad College (onderdeel van het Baken).

 

reacties op Ed van Beek van basisschool Aurora uitgeroepen tot conciërge van het jaar

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.