Marco Borsato, Typhoon en Guus Meeuwis op Strandfestival ZAND 2016 - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 28 jan 2016 om 14:11 uur - Laatste update: 28 jan 2016 om 14:11 uur

Marco Borsato, Typhoon en Guus Meeuwis op Strandfestival ZAND 2016

Geschreven door (volgen?)

Zojuist heeft Strandfestival ZAND de eerste namen bekend gemaakt voor de negende editie van het festival. Op zaterdag 27 augustus zullen Marco Borsato, Typhoon en Guus Meeuwis te zien zijn op het strand van Almere.

De presentatie is opnieuw in handen van Lieke van Lexmond en Jeroen van Koningsbrugge. In een later stadium zullen meer artiesten worden toegevoegd aan het programma.

Wens in vervulling

Met de komst van Marco Borsato gaat een lang gekoesterde wens van het festival in vervulling. Donderdag kondigde Borsato een tour langs een select aantal festivals in Nederland aan. Strandfestival ZAND is het grootste festival in deze reeks.

Zand, zee, zon en zin in zingen! Alles wat deze zomer de moeite waard maakt wordt verenigd op Strandfestival ZAND! Ik heb er ongelofelijk veel zin in“, aldus Borsato.

Ook voor Typhoon is het de eerste keer dat hij het strand van Almere aandoet. De rapper is momenteel één van de grote verrassingen op De Vrienden van Amstel LIVE!. Guus Meeuwis mag zich ondertussen een vaste gast van het festival noemen: de Brabander sloeg slechts 2 edities van de 9 over.

Jeroen van Koningsbrugge, die momenteel van een sabbatical geniet in Los Angeles: “Ik heb Marco tijdens de Symphonica in Rosso reeks in de Ziggo Dome uitgelegd hoe leuk dit festival is. Hij moest z’n vakantieplannen wel wat aanpassen, maar dat is het zeker waard. Wat mij betreft is het niet uitgesloten dat we onze samenwerking met ‘Wit Licht’ een vervolg geven op 27 augustus.

Lieke van Lexmond vult aan: “Vorig jaar hebben we de programmering wat aangepast ten opzichte van andere jaren. We willen mensen wat meer verrassen met een breder programma. Dat werd enorm gewaardeerd door de bezoekers. We zijn natuurlijk ontzettend trots dat de eerste namen dit jaar meteen zo bijzonder zijn. De een stond al jaren bovenaan op onze wensenlijst, de ander is onwaarschijnlijke live artiest die perfect past bij het gevoel van het festival.

Categorie:
Evenementen

reacties op Marco Borsato, Typhoon en Guus Meeuwis op Strandfestival ZAND 2016

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.