Uniek optreden van The Wild Romance in KAF Theater - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 12 feb 2016 om 15:01 uur - Laatste update: 12 feb 2016 om 15:01 uur

Uniek optreden van The Wild Romance in KAF Theater

Geschreven door (volgen?)

Wordt het een battle of blijft het gezellig in Kunstlinie Almere Flevoland? Op zaterdag 20 februari treedt Dany Lademacher’s Wild Romance op tijdens een gratis afterparty na afloop van Chez Brood.

Een bijzondere combinatie, want er is de laatste tijd nogal wat ophef geweest rondom muzieklegende Herman Brood.

De laatste weken is er veel te doen geweest over de muzieklegende Herman Brood: het boek van weduwe Xandra verscheen, oud-manager Koos van Dijk kwam in opspraak en Chez Brood (een rock ’n roll trip over herman Brood) beleefde een succesvolle première. Op zaterdg 20 februari is Chez Brood te zien in Kunstlinie Almere Flevoland (voorheen Schouwburg Almere).

Portret

De rock ’n roll theatertrip Chez Brood ging onlangs met veel succes in première in Amsterdam. Volgens pers en publiek vertelt de voorsteling het verhaal van Herman Brood ‘haarscherp’ en wordt de hoofdrol ‘fabuleus’ vertolt door Stefan Rokeband. Koos van Dijk, voormalig manager van de legende, was de grote afwezige tijdens de première: hij zal de voorstelling in Almere bezoeken.

The Wild Romance in Almere

Met grote hits als ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’ gigen Herman Brood & The Wild Romance de rockgeschiedenis in als een fenomeen van ongekende klasse. Nu laat ster-gitarist Dany Lademacher de glorie herleven in Almere met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood en His Wild Romance voorbij komen.

De afterparty is na de voorstelling Chez Brood, gratis toegankelijk.

Categorie:
Entertainment

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.