KRO-radioprogramma zoekt Rosemarijn uit Almere - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 12 feb 2016 om 15:15 uur - Laatste update: 12 feb 2016 om 15:15 uur

KRO-radioprogramma zoekt Rosemarijn uit Almere

Geschreven door (volgen?)

De 30-jarige Daan Harkema wordt in december 2015 opgenomen in een ziekenhuis in Hilversum, waar hij de 22-jarige Rosemarijn uit Almere tegenkwam. Het KRO-radioprogramma ‘Adres Onbekend’ besteedt zondag aandacht aan zijn zoektocht.

Ze is het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien, blauwe ogen, blond haar, gewoon prachtig!“, vertelt Daan. Rosemarijn loopt stage in Hilversum, ze zit in het derde jaar van de opleiding verpleegkunde. De hele maand december brachten zij samen door als verpleegster en patiënt.

Rosemarijn nam echt de tijd voor Daan: zij speelden samen spelletjes en ’s avonds aten zij samen. Zij bracht Daan voor het eerst weer een beetje vreugde in zijn leven: “zij gaf mij het gevoel dat ze me leuk vond om wie ik was.

Toen hij voorzichtig vroeg of zij een keer met hem uit zou willen, schrok zij van Daan’s aanbod: “jij bent patiënt en ik verpleegkundige, dat kan toch niet?“, antwoordde Rosemarijn toen. Inmiddels is Daan ontslagen uit het ziekenhuis en is benieuwd of zij nu wel met hem uit zou willen.

Oproep

Het enige wat Daan over Rosemarijn weet is dat zij 22 jaar oud is, in Almere woont en de opleiding verpleegkundige volgt. Zij zit in het derde leerjaar. Daarnaast doet zij aan streetdance bij een dansschool en woont mogelijk nog bij haar ouders.

Ben of ken jij Rosemarijn? Tips zijn welkom op het gratis telefoonnummer 0800-3030300 of op [email protected] Het radioprogramma Adres Onbekend is zondag 14 februari om 14.00 uur  te beluisteren op NPO Radio5.

Categorie:
Overige

reacties op KRO-radioprogramma zoekt Rosemarijn uit Almere

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.