Tieners mishandeld en beroofd in Bloemenbuurt - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 01 mrt 2016 om 13:22 uur - Laatste update: 01 mrt 2016 om 13:22 uur

Tieners mishandeld en beroofd in Bloemenbuurt

Geschreven door (volgen?)

Maandagavond werden 3 jongens door een groep onbekende jongens met geweld beroofd van hun telefoons en fietsen. De recherche is opzoek naar getuigen.

Rond 23.35 uur zaten de vrienden in de leeftijd van 16 en 17 jaar op een bankje nabij een basisschool aan de Goudsbloemweg, waar zij een groep van ongeveer 6 personen uit een bus zagen stappen bij station Almere-Buiten.

De groep liep op het drietal af en vroeg hen om een sigaret, voordat het vriendengroepje het door had werden zij door één of twee daders vastgepakt, geslagen en geschopt. Zij moesten hierbij hun persoonlijke spullen afgeven waarna de daders er op de fietsen van de slachtoffers vandoor zijn gegaan in de richting van de Vergeet-Me-Nietjestraat.

Fietsen

  • De eerste fiets is een zwarte ‘oma-fiets’ van het merk Popal, met jasbeschermers aan de zijkanten. Deze fiets heeft geen snelbinders.
  • De tweede fiets is een witte fiets met stickers van De Postcodeloterij, een zwart voorrek, een wit achterrek en zwart/oranje handvaten. Deze fiets heeft geen snelbinders en geen kettingkast.
  • De derde fiets is een zwarte damesfiets met een groen/grijs voorspatbord. Deze fiets heet geen standaard maar wel een rood kettingslot.

Getuigenoproep

De verdachten zijn ongeveer 17 tot 19 jaar oud, hebben een donkere huidskleur en droegen donkere kleding. Allen hadden een capuchon op en spraken Nederlands met een accent.

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op on zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112

reacties op Tieners mishandeld en beroofd in Bloemenbuurt

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.